Дитячі садочки у Тернополі можуть запрацювати влітку

На засіданні оперативного штабу обговорено ситуацію щодо можливого відкриття закладів дошкільної освіти у Тернополі вже з початку літа.

За словами начальника управління освіти і науки Ольги Похиляк, у садочках під час карантину проводяться капітальні та поточні ремонти. Водночас, триває закупівля деззасобів, засобів індивідуального захисту для працівників та відвідувачів садочків.

На літній період не планується, що установи будуть закриті, проте дата початку їх роботи залежить від епідеміологічної ситуації.

Про дату відновлення роботи дитячих садків буде повідомлено на сайті Тернопільської міської ради додатково.

Попередня стаття

“Коронавірусом в районі могли перехворіти ще в грудні”, – медик Козівської лікарні

Наступна стаття

У Кременецькій лікарні від Covid-19 померла 52-річна жінка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.