У Кременецькій лікарні від Covid-19 померла 52-річна жінка

У Кременецькій лікарні в реанімаційному відділенні померла 52-річна жителька с. Старий Кокорів. Жінка хворіла Сovid-19, окрім цього у неї було багато супутніх патологій, повідомив начальник управління здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук.

За словами Богайчука, жінка недугу переносила стабільно. Була при свідомості, до апарату ШВЛ не підключали. Та їй раптово стало зле, серце зупинилося. Реанімувати жінку не вдалося.

Як повідомляє 20 хвилин, померла пані Галина – власниця мережі крамниць. Де інфікувалась – невідомо. Останнім часом ніде не виходила. До лікарні вже потрапила, коли COVID-19 підтвердили лабораторно. За інформацією, інфікований на коронавірус і її чоловік, який зараз займається організацією поховання, а також продавець магазину.

Попередня стаття

Дитячі садочки у Тернополі можуть запрацювати влітку

Наступна стаття

«Тварини спали на землі»: у Чорткові вкрали собачі будки, які придбали волонтери

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.