«Вишиванка – гордість і оберіг», – відомі тернополянки започаткували тематичний флешмоб (Відео)

Нещодавно, у другу неділю травня, українці святкували День матері. Сьогодні, 21 травня, – Всесвітній день вишиванки.
До відзначення цих знаменних дат активно долучилась громадська організація “Ділові українські Жінки в Тернопільській області“. Членкині організації започаткували флешмоб #мамина_вишиванка, яким закликали всіх жінок публікувати в соцмережах сімейні світлини у вишиванках.
– Велике і прекрасне слово МАТИ! Від неї все на світі! Навіть світ! Зі святом вас, дорогі матері! У призначенні жінки-матері природа втілила найвищий свій ідеал. Серце матері – невичерпне джерело чудес! Свято матері близьке й дороге кожному з нас, тому що в душах завше живе любов до матері в троїстому єднанні: Матері Божої – найсвятішої Богородиці, Матері-України та рідної матері, якій завдячуємо своїм життям. Пам’ятаймо Святе Письмо: “Шануй батька і матір, щоб тобі було добре, і щоб ти довго прожив на Землі”. До Дня матері ВП ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» започаткувала флешмоб #мамина вишиванка, який продовжується до всесвітнього Дня Вишиванки. Отож, давайте охопимо інтернет-простір вишиваними візерунками! йдеться на сторінці ГО “ДУЖ” у Фейсбуці.
ДУЖанки передали естафету всім жіночим організаціям України та простим українкам. Всіх, хто ще не встиг долучитись, запрошують публікувати світлини з хештегами #мамина_вишиванка та #ДУЖ_ТЕРНОПІЛЬ.

#мамина_вишиванка #ДУЖ_ТЕРНОПІЛЬ?Велике і прекрасне слово МАТИ! Від неї все на світі! Навіть світ! ??ЗІ СВЯТОМ…

Опубліковано ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Неділя, 10 травня 2020 р.

 

Попередня стаття

Медики Зборівського району отримали засоби захисту від волонтерів (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині +7 випадків Covid-19, більшість – на Кременеччині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.