У Тернопільському районі на 31-річного чоловіка впав борт вантажівки

У Тернопільському районі на одному з підприємств травмувався чоловік. Працівник розвантажував щебінь, у той момент обірвався кузов та впав на нього. З численними травмами 31-річного чоловіка доправили до лікарні.

Співробітників Тернопільського районного відділення поліції про нещасний випадок повідомили медики.  Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав внаслідок падіння на нього борта самоскиду.
Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 271 ККУ – порушення вимог законодавства про охорону праці.
Попередня стаття

Рух перекрито. У Тернополі ремонтують вулицю Стецька (Фото)

Наступна стаття

Медобладнання – на решту. Волонтери Гуманітарного штабу зустрілись із лікарями Тернопільського району (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.