Рух перекрито. У Тернополі ремонтують вулицю Стецька (Фото)

На вулиці Ярослава Стецька з 26 травня розпочали капітальний ремонт дороги. Рух транспорту обмежений до 1 серпня.

Це одна із стратегічних доріг, яка знаходиться близько до «Станції швидкої допомоги», тому ремонт даного відрізку є пріоритетним при планування капремонтів у місті, повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради. Тендер на проведення ремонтних робіт, які включають заміну усіх комунікацій, виграло ТОВ «Авакс Проф» і працівники приступили до виконання ремонтних робіт.

На вулиці Стецька проведуть заміну інженерних комунікацій і повністю відремонтують ділянку: замінять бордюри, влаштують нову основу дороги, вкладуть нижній та верхній шар асфальтобетонного покриття.

Водіїв просять врахувати зміни при планування своїх маршрутів.

Попередня стаття

На Тернопільщині вирубують дерева, а пні спалюють (Фото)

Наступна стаття

У Тернопільському районі на 31-річного чоловіка впав борт вантажівки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.