З 1 червня у Тернополі запрацюють візовий центр, спортзали та садочки

У Тернополі з 1 червня планують нові послаблення карантину.

Відновлять роботу спортзали, фітнес-клуби і ДЮСШ. Роботу цих закладів дозволив міський оперативний штаб.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл зможуть тренуватись за умов проходження диспансерного обстеження згідно з встановленими нормами та термінами, а також за умов проведення занять на відкритому повітрі (окрім занять, що передбачають безпосередній фізичний контакт). Роботу басейнів не дозволили.

Для закладів фізичної культури і спорту є обмеження: проводити групові заняття можна лише за участі до 10 осіб. Раніше в місті дозволили відвідувати спортивні та дитячі майданчики, а також локації з вуличними тренажерами.

Також з 1 червня школи прийматимуть документи для зарахування дітей та проводитимуть вступні випробування до гімназій та ліцеїв; запрацюють дитячі садочки.

З цього дня відкриють візовий центр на вулиці Танцорова у Тернополі, відновлять повноцінну роботу ЖЕКи.

З 10 червня запрацюють пришкільні табори та відновлять заняття у закладах позашкільної освіти.

Нагадаємо, про адаптивний карантин йдеться у постанові Кабінету Міністрів України і Тимчасових рекомендаціях Головного державного санітарного лікаря України.

Попередня стаття

У Тернопільській області за минулу добу +14 інфікованих Covid-19

Наступна стаття

Жителю Підгаєцького району загрожує 8 років тюрми за бійку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.