У ДТП на Тернопільщині загинув водій, ще п’ятеро людей травмувались (Фото)

Одна людина загинула, п’ятеро травмовані через ДТП у Зборівському районі. Аварія трапилась 29 травня близько 16:12 на трасі Тернопіль-Львів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, екстрена медична допомога та рятувальники.

За попередньою інформацією, неподалік села Озерна водій автомобіля Opel на спуску виїхав на смугу зустрічного руху. Такий маневр став причиною лобового зіткнення з зустрічним автомобілем Volkswagen Polo.

В результаті удару, водій з іномарки Opel загинув на місці події, трьох його пасажирів госпіталізували до лікарні. Подружжю з іншого автомобіля також було надано медичну допомогу.

Вирішується питання про внесення даної автопригоди в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Попередня стаття

У Тернополі протестують учні автошколи, бо не можуть отримати водійські посвідчення (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині відновили рух приміські поїзди. Графік змінений

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.