На Тернопільщині відновили рух приміські поїзди. Графік змінений

З 1 червня у Тернополі відновив рух приміський залізничний транспорт. Про це повідомив начальник управління регіонального розвитку Тернопільської ОДА Олег Продан.

За його словами, електрички курсуватимуть за п’яти звичними напрямками: Золочів–Тернопіль, Підволочиськ–Тернопіль, Ланівці–Тернопіль, Заліщики–Тернопіль та Підвисоке–Тернопіль. Вартість проїзду не зросла. Однак змінився графік руху.

– Ми розробили спеціальний графік, за яким кількість відправок зменшена. За таким графіком потяги їздитимуть, поки не повернуться до нормального режиму роботи. Кількість пасажирів обмежена і відповідає кількості сидячих місць. Якщо охочих їхати буде більше, їх впускати не будуть. Під час роботи на залізниці зобов’язані дотримуватись протиепідемічних заходів, тобто дезінфекції, на вході встановлені антисептики, для пасажирів і працівників проїзд обов’язковий тільки в масках, – сказав Олег Продан.

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції звертаємо Вашу увагу на необхідності обов’язкового використання під час подорожі захисної маски та інших засобів індивідуального захисту. Просимо суворо дотримуватися правил громадського порядку та безпеки на залізничному транспорті, зазначили на сайті «Укрзалізниці».

Нагадаємо, з 1 червня «Укрзалізниця» планувала розпочати перший етап відновлення приміського сполучення у десяти областях України. Комісія з питань ТЕБ та НС Тернопільської області дозволила відновити сполучення 22 травня.

Попередня стаття

У ДТП на Тернопільщині загинув водій, ще п’ятеро людей травмувались (Фото)

Наступна стаття

Старт роботи обласного осередку партії «За майбутнє» в Тернопільській області (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.