У Тернополі коронавірусом інфікувались п’ятеро медичних працівників

З шести тернополян, у яких виявили COVID-19 станом на 1 червня, п’ятеро – медичні працівники обласної медустанови. Про це повідомили в міському штабі для боротьби з коронавірусом.
COVID-19 виявили і підтвердили лабораторно за допомогою ПЛР-систем у 5 медичних працівників обласної медичної установи.  Інфікувалась ще одна людина, яка контактувала з хворим на коронавірус.
Як зазначили в штабі, у лікарнях Тернополя – 9 хворих на COVID-19.
У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги станом на 10 годину 1 червня перебуває 5 хворих на коронавірус, 2 з них – тернополяни. Ще 6 людей у лікарні – з підозрою на COVID-19.
У міській дитячій лікарні – 4 дітей з підтвердженим COVID-19. Ще 3 пацієнтів у лікарні з підозрами.
У Тернопільській міській лікарні №3 на обсервації перебуває 3 тернополян.
Загалом у Тернополі від початку епідемії коронавірусу підтвердили COVID-19 у 114 людей. 88 тернополян одужали.
Попередня стаття

Старт роботи обласного осередку партії «За майбутнє» в Тернопільській області (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині не стало 96-річної легендарної зв’язкової УПА

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.