Хотів стрибнути з мосту через смерть мами. У Тернополі перехожий з поліцейськими врятували чоловіка

Чоловік хотів стрибнути з мосту біля технічного університету. Зробити це йому завадили перехожий та поліцейські, – пише газета “Досьє102”.

Про чоловіка, який ймовірно збирається скочити з мосту, повідомили в поліцію 2 червня, близько 16:00.

На місце події виїжджала група реагування патрульної поліції. За словами правоохоронців, коли вони під’їхали за вказаною адресою, то побачили двох чоловіків. Один був у стані алкогольного сп’яніння і поводився агресивно, а інший намагався його втримати і відмовити від небезпечного кроку.

Стримував чоловіка випадковий перехожий. Поліцейські разом з очевидцем відвели його від мосту та викликали “швидку”.

З мосту планував скочити житель Одеської області. Працює далекобійником, але уже три дні він перебуває на Тернопільщині.

Чоловік стверджує, що до самогубства підштовхнула раптова смерть матері. Бригада екстреної допомоги доправила його у медзаклад. Життю та здоров’ю чоловіка нічого не загрожує.

Попередня стаття

На Тернопільщині +20 інфікованих Covid-19

Наступна стаття

Зі складів Держрезерву на Тернопільщині зникло 150 вагонів зерна. Поліція шукає винних

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.