Через затори на Довженка змінили пріоритетність руху під мостом

Ремонт Гаївського мосту триває. На час ремонту мосту, який заплановано провести до 1 вересня 2020 року, для водіїв облаштовано тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайової. 

У зв’язку зі тим, що зі сторони вул. Довженка утворюються великі затори, пов’язані з перевагою дорожнього руху при переїзді аркового мосту зі сторони вул. Гайова, прийняте рішення про зміни переваги переїзду мосту, – повідомили в міській раді.

Відповідно до погодженої з поліцією Схеми організації дорожнього руху, відтепер перевага надається автомобілям, які здійснюють рух зі сторони вул. Довженка.

Фото: група КОРКИ. Тернопіль у Viber

Попередня стаття

Епідемія не минула: на Тернопільщині ще 20 людей інфікувались Covid-19

Наступна стаття

У Тернополі провчили водія, який ледь не збив пішохода (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.