У Тернополі провчили водія, який ледь не збив пішохода (Відео)

Один зупинився, щоб пропустити пішохода, інший – ледь не збив. Момент грубого порушення правил дорожнього руху автомобілістом зафіксував на відео інший водій у Тернополі.

Аварійна ситуація сталась учора, 3 червня, на вулиці Будного. Чоловік, на очах у якого мало не наїхали на людину, звернувся в управління патрульної поліції. Заявник надав поліцейським запис з відеореєстратора.

Патрульні розшукали водія автомобіля Volkswagen Caddy, який зухвало порушив правила дорожнього руху, склали на нього протокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення ПДР, що спричинило створення аварійної ситуації) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Попередня стаття

Через затори на Довженка змінили пріоритетність руху під мостом

Наступна стаття

Дідусь просить врятувати онука. На Тернопільщині 1-річному хлопчику потрібна операція

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.