На Тернопільщині стартував ремонт траси поблизу Мишковичів

На Тернопільщині почали ремонтувати ділянку дороги на трасі М-19, Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече (на м. Брест). Від ранку об’їзд неподалік сіл Мишковичі та Воля повністю перекрили для руху транспорту.

У Службі автомобільних доріг повідомили про початок поточного середнього ремонту цієї ділянки. Роботи виконує фірма-підрядник «Техно-Буд-Центр».

– Цьогоріч планується зробити 90 км. Це протяжність дороги, на ремонт якої люди давно очікують. Є два тендери, зараз проходить друга черга. Виділили 1,2 млрд. Це вартість 40,2 км дороги, на 1,6 млрд найближчим часом теж закінчується тендер. Сподіваємось, що дорогу закінчать вчасно і якісно, – сказав голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

Він повідомив, що загалом в області планують відремонтувати ще 161 км дороги.

Нагадаємо, це вже третя ділянка, яку оновлюють у Тернопільській області завдяки програмі “Велике будівництво”.

Сьогодні стартував ремонт на автомобільній ділянці дороги М-19 (на м. Брест)- Ковель-Чернівці-Тереблече (на м. Бухарест) Загальна протяжність – 40,2 км.

Опубліковано Тернопільська обласна державна адміністрація Вівторок, 9 червня 2020 р.

 

Фото: САД у Тернопільській області

Попередня стаття

Постріли впритул. Правоохоронці розшукують жителя Шумщини, який поранив двох людей

Наступна стаття

У працівника тернопільського дитсадка виявили COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.