“Для ефективної роботи команди “Слуга Народу” потрібні однодумці, – Ігор Сопель (Відео)

З робочим візитом на Тернопільщині перебувають представники партії «Слуга Народу». У рамках приїзду заступниця голови фракції Євгенія Кравчук представила очільника осередку народного депутата Володимира Гевка.

– У лютому на з’їзді ми обрали керівні органи нової партії. Зараз працюємо над регіональною структурою і от буквально в червні на конференції у Тернополі вирішили, що очолить обласний штаб наш колега Володимир Гевко, з чим ми його вітаємо, – народна депутатка України, заступниця голови фракції, член Вищої ради партії Євгенія Кравчук.

Протягом року діяльності в парламенті Володимир Гевко не лише активно долучався до роботи в комітетах, а й знаходив час працювати в області. Він є гідною кандидатурою для організації роботи штабу, переконаний Ігор Сопель.

– Він порядна, розумна людина, яка зможе очолити осередок, організувати вибори, я впевнений, що він справиться із завданнями, поставленим партією, а ми йому в цьому будемо допомагати, – голова Тернопільської облдержадміністрації (2019-2020) Ігор Сопель.

Після пресконференції, у якій взяв участь голова Укравтодору Олександр Кубраков, народні депутати проінспектували хід ремонтних робіт на дорозі М-19 Тернопіль-Чернівці.

– Проєкт «Велике будівництво» започаткований президентом України Володимиром Зеленським у кінці 2019 року. Це велика масштабна програма, яка передбачає будівництво доріг по всій території України, у тому числі в нас, в Тернопільській області, – голова Тернопільської облдержадміністрації (2019-2020) Ігор Сопель.

На сімнадцяти кілометрах шляху неподалік населеного пункту Дружба знімають дорожнє покриття спецтехнікою. Роботи на міжнародній трасі проводитимуть почергово на окремих ділянках.

– Дорога М-19 – головний об’єкт в Тернопільській області. За нашим планом ми відремонтуємо її на всій протяжності в Тернопільській області. Зараз ми знаходимося на наступній ділянці, яку почали будувати цього тижня в напрямку Тернопіль-Чернівці, – голова  Укравтодору Олександр Кубраков.

Загалом планують відремонтувати 162 кілометри дороги М-19. До кінця року, кажуть в Укравтодорі, роботи завершать.

 

Попередня стаття

«Відновлення інфраструктури – важлива складова економіки краю», – очільник обласного осередку «Слуги Народу» Володимир Гевко

Наступна стаття

На Тернопільщині у пункті побутових відходів згоріла 29-річна жінка (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.