«Відновлення інфраструктури – важлива складова економіки краю», – очільник обласного осередку «Слуги Народу» Володимир Гевко

Розвиток інфраструктури, якісні дороги, порядні люди.  Цими вихідними представили голову обласного осередку партії «Слуга Народу» народного депутата Володимира Гевка. Про плани команди розповів під час пресконференції.

– Сьогодні Тернопільська область потребує суттєвого відновлення інфраструктури. Нам потрібно оновлювати дороги, мости, садочки, школи, багато інших об’єктів для комфортного життя наших людей, – народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації «Слуга Народу» Володимир Гевко.

Над відновленням автошляхів уже працюють. Днями працівники дорожньої служби взялись за міжнародну трасу Тернопіль-Чернівці. Проінспектувати хід робіт очільник партії вирушив з головою фракції та керівником Укравтодору.

– Це найдовша дорога в області, яку відремонтуємо цього року. Це є наш зв’язок з Європою. Вона проходить через багато районів в області, важлива у сполученні з іншими регіонами, – каже Володимир Гевко.

– Будівництво нормальних доріг, означає що з’являтимуться додаткові інфраструктурні об’єкти, автозаправки, кафе обабіч доріг, це ще й додаткові податки, акцизи, які будуть йти в місцеві бюджети, тому це ще й збагачуватимуться громади, – народна депутатка України, заступниця голови фракції Євгенія Кравчук.

Неподалік населеного пункту Дружба знімають дорожнє покриття спецтехнікою. Ця ділянка дороги – частина шляху  М-19, яку ремонтують за державною програмою «Велике будівництво», ініційоване президентом Володимиром Зеленським, наприкінці минулого року.

– У 2019 році на Тернопільщині відремонтовано 18 кілометрів доріг державного значення, у 2015-му – нуль кілометрів, у 2016-му – 27 кілометрів. Найбільший показник у 2017-2018 роках, приблизно 70-80 кілометрів. Цього року плануємо ввести в експлуатацію 162 кілометри дороги. Основний об’єкт траса М-19 Тернопіль-Чернівці, на ділянках якої уже ведуться роботи. До кінця року вона повністю має бути в ідеальному стані, – зазначив голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Якісні дороги – артерії економіки, каже голова Тернопільської ОДА Володимир Труш. На їх ремонт Тернопільщина цьогоріч отримала майже три мільярди гривень. Роботи на міжнародній трасі проводитимуть почергово на окремих ділянках, завершити планують до кінця року. Також в пріоритеті й відновлення шляху М-12 у напрямку Івано-Франківська, на який уже виготовляють проєктну документацію.

Попередня стаття

На Тернопільщині затримали квартирних злодіїв

Наступна стаття

“Для ефективної роботи команди “Слуга Народу” потрібні однодумці, – Ігор Сопель (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.