На Тернопільщині затримали квартирних злодіїв

Трьох осіб, причетних до квартирної крадіжки, за “гарячими” слідами затримали оперативники Тернополя. Про злочин на лінію “102” 12 червня повідомили потерпілі. Жителька обласного центру заявила, що до її квартири в період з 10:40 по 11:20 проникли невідомі і викрали гроші та ювелірні прикраси.
На місце злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, невідомі проникли до оселі шляхом підбору ключів. З помешкання злодії винесли золоті та срібні ювелірні вироби на суму майже 15 тисяч гривень.
Втекти далеко тріо не встигло. Їх затримали в той момент, коли вони сідали у свій транспортний засіб марки Volkswagen Passat. Викрадене у чоловіків правоохоронці вилучили.
За словами старшого оперуповноваженого управління карного розшуку ГУНП Анатолія Гребінчука, напередодні розшуківці отримали інформацію від колег із Львівської області про групу квартирних злодіїв. Саме це допомогло оперативникам Тернопільщини вчасно зреагувати та не допустити масових крадіжок.
Підозрювані – жителі Львівської області віком від 25-30 років. Усі троє уже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зловмисників оперативники затримали згідно статті 208 КПК. Їм оголосили підозру за частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про обрання усім міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіків перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території Західних областей. Триває слідство.
Попередня стаття

Арку з Острівка закоханих перенесли в парк “Топільче”. Що кажуть тернополяни (Наживо)

Наступна стаття

«Відновлення інфраструктури – важлива складова економіки краю», – очільник обласного осередку «Слуги Народу» Володимир Гевко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.