У Тернополі блискавка влучила в будинок (Фото/Відео)

Гроза наробила біди в Тернополі 16 червня. Близько 13:00 блискавка влучила в будинок на вулиці Тролейбусна 9 Б, що на Дружбі. Уламки цегли і бетону, що відлетіли на десятки метрів, пошкодили припаркований автомобіль та розбили вікно в будівлі навпроти.

Про погодні наслідки у Фейсбуці повідомив очевидець Володимир Петришин: “Від будинку відколовся чималий шмат фасаду. Уламки цегли та бетону розкидало на десятки метрів, потрощено припаркований внизу автомобіль та вибито вікно в науково-дослідний станції ветеринарної медицини, що навпроти”, – написав чоловік.

Небезпечну ділянку обгородили 17 червня, аби ніхто не постраждав.

Працівник станції ветеринарної медицини розповів, що вікно розбилось на другому поверсі, а на четвертому уламки його тільки пошкодили. Від трагедії врятувалась директорка станції, бо якраз вийшла з кабінету.

“У цей момент директорка якраз вийшла з кабінету – і залетіла блискавка. Це секунда справи була. І спалах великий. В нас комп’ютери зламались, інтернет “згорів”, – сказав працівник Володимир.

Чому блискавка вличила в будинок – невідомо. За словами чоловіка, громовідвід на багатоповерхівці є. Каже: добре, що ніхто не постраждав.

Попередня стаття

Магічна сила Монастирка. На Тернопільщині запрошують до “Стоунхенджу” (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі ділові українські жінки розповіли про 3-річчя діяльності (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.