У Тернополі ділові українські жінки розповіли про 3-річчя діяльності (Наживо)

Жіноча організація Тернопільщини святкує 3 роки. З цієї нагоди засновниці підрозділу ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» розкажуть про діяльність і досягнення команди.

З часу заснування Всеукраїнської громадської організації – 11 років. Триріччя місцевого осередку – важлива подія в житті жінок краю.

«Ділові Українські Жінки» – це громадська організація, діяльність якої має на меті зміцнення впливу та ролі жінки у реформуванні українського суспільства.

Членкині організації – впливові жінки з активною життєвою позицією, лідерки в різноманітних сферах діяльності – підприємництва, fashion індустрії, медицини, туризму та інших галузях.

 

Попередня стаття

У Тернополі блискавка влучила в будинок (Фото/Відео)

Наступна стаття

«Проїзд у транспорті дозволений, а ЗНО можуть скасувати», – Володимир Болєщук

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.