У лікарнях Тернополя 31 хворий на COVID-19. Серед них – дитина

У лікарнях Тернополя 18 червня перебуває 31 хворий на COVID-19, серед яких дитина. Її стан середньої важкості. Про це повідомили в міському оперативному штабі.
Тридцяти інфікованим надають допомогу в лікарні швидкої. Двоє хворих – на кисневій підтримці через маску, 1 пацієнт на кисневому концентраторі. Людей з підозрами на коронавірус в лікарні нема.
У міській дитячій лікарні 1 дитина в стані середньої важкості. Ще четверо дітей у лікарні з підозрою на коронавірус. Обсервацію в лікарні № 3 проходить одна жінка.
Загалом у Тернополі від початку епідемії COVID-19 підтвердили у 253 людей, 95 тернополян одужали.
Нагадаємо, за минулу добу в Тернопільській області виявили 32 інфікованих. Загалом в області 1 542 випадки, 1 036 людей одужали.
Фото: Вікіпедія
Попередня стаття

У Тернополі знову посилили карантин. Що заборонено

Наступна стаття

Тернопільські ДУЖанки втілили пів сотні бізнесових і соціальних проєктів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.