Українські фермери вперше відзначають професійне свято

Сьогодні, 19 червня, в Україні святкують День фермера. Для нашої країни це свято нове, напередодні його започаткував Президент Володимир Зеленський. Тепер День фермера щороку відзначатимуть на офіційному рівні.

Відповідний указ Президент підписав вчора, “враховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки держави”.

“Установити в Україні День фермера, який відзначати щороку 19 червня”, – йдеться в документі.

Фермерів Тернопільщини привітав народний депутат України Іван Чайківський.

“Шановні фермери, хлібороби, вітаю з професійним святом! Ви ті, хто не мислить життя без землі й невтомно її плекаєте. Зрощуєте врожай часто під палючим сонцем чи в боротьбі з негодою, досягаючи високих показників. Знаю, що праця на землі важка. Але ви ті, хто не звик легко здаватись! Розвиваєте економіку України, даєте поштовх до інвестицій і соціального формування держави. Дякую за свідомість, професійність та натхнення в роботі!”

Вітаємо всіх причетних до цього свята! Щедрих врожаїв та натхнення до праці!

Фото: agravery

Попередня стаття

На Тернопільщині 63 випадки зараження вірусом COVID-19 за добу

Наступна стаття

«Час для дітей забирає робота», – тернопільські татусі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.