«Жертовність лікарів – неоціненний внесок у здоров’я нації», – депутат облради Володимир Болєщук

Напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають в третю неділю червня, волонтери Окружного гуманітарного штабу привітали лікарів, медсестер, акушерів, санітарів та фельдшерів Тернопільщини.

Голова обласного штабу партії «За майбутнє» Володимир Болєщук відвідав Тернопільську районну лікарню, медпрацівників амбулаторії села Мишковичі та домівку акушерки села Біла Ганни Коробій.

«Ви – люди, які дарують радість життя і здоров’я. Завжди готові вислухати і підтримати. Ви залишаєтеся медиками навіть за стінами амбулаторії, допомагаючи своїм рідним, сусідам і усім, хто потребує вашої уваги. І тому вас згадують у молитвах з подякою пацієнти. Я також хочу подякувати за вашу працю, за вашу відповідальність, за вашу жертовність, » – зазначив Володимир Болєщук під час привітання.

Медики отримали десятки букетів запашних квітів та щиро дякували.

До слова, у карантинний період волонтери Окружного гуманітарного штабу допомагали медикам Тернопільського, Зборівського, Козівського, Підгаєцькго та Бережанського району. Активісти організували пошиття захисних костюмів, діставали дезінфектори, маски, рукавиці та інші засоби захисту. За цей час, відмічає Володимир Болєщук, стали справжньою родиною, яка вболіває за здоров’я нації. Тому дякує лікарям за їхню роботу і витримку.

Попередня стаття

«Час для дітей забирає робота», – тернопільські татусі (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині вірусом COVID-19 інфікувались ще 40 людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.