«Лікування безглузде»: син Віктора Павліка заявив, що припиняє боротися з раком

Син українського співака Віктора Павліка, 21-річний Павло, припинив хіміотерапію, бо “лікування безглузде” і не дає результатів. Саркома прогресує. Про те, що припиняє боротись з раком, хлопець заявив на своїй сторінці у Фейсбук.

– Вже 1,5 року я борюся з одним із найнебезпечніших і смертельних захворювань у світі. За цей час я пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. Кожен раз, обстежуючись за допомогою МРТ і КТ, я вірив, що ця зараза помре від постійного лікування хімікатами, які ушкоджують крім хворих клітин ще й здорові, і залишить мій організм в спокої. Однак цього так і не відбулося… Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому, що воно більше не потрібне, а тому, що воно безглузде. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися живим, скільки зможу, – написав Павло Павлік.

Він розповів, що потрапив у лікарню в серпні 2018 року через проблеми з ногами – хлопець майже перестав ходити. МРТ показала новоутворення, який перетискало спинний мозок. Йому зробили успішну операцію та повернули можливість ходити. Та згодом у хлопця діагностували саркому – рак кісток.

Привет всем, кто читает этот текст. Я решил написать его, поскольку мне очень хочется выговорится. И хотя я очень редко…

Опубліковано Pavel Pavlik Пʼятниця, 19 червня 2020 р.

 

Хлопець поділився фотографіями з однокласниками та побажав їм ніколи не стикатись із труднощами, які зараз переживає сам.

– Будьте щасливі, цінуєте особливі моменти в житті, адже вони так швидко проходять, і пам’ятайте: багатство не в грошах і майні, воно в людях, що оточують вас, в емоціях, які вони викликають, і в спогадах, які вони залишають, – написав Павло Павлік.

Після публікації Віктор Павлік опублікував в Instagram фото сина у військовій формі і написав: “Павло. Тато поруч. Тато любить”.

Також співак попросив відгукнутись однокласників Павла.

Однокласники мого сина Павла, відгукніться. Будь ласка, просто знайдіться. Спеціалізована школа 25 м. Києва

Опубліковано Віктором Павліком Субота, 20 червня 2020 р.

Попередня стаття

Зірвані дахи й затоплені будинки. Негода наробила біди на Тернопільщині (Фото/Відео)

Наступна стаття

“Місто майбутнього”. Тернопільську молодь запрошують на гру-моделювання

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.