Закрив двері й рушив. У Тернополі жінка, яка випала з маршрутки, з травмами в лікарні

У суботу, 20 червня, на вулиці Острозького жінка випала з маршрутки. Водій транспортного засобу №8 почав рух, коли пасажирка заходила. Їй дверми притиснуло ногу, жінка не втрималася і потрапила під колеса.

За словами речниці управління патрульної поліції Катерини Басалиги, 20 червня близько 12 години на вулиці Острозького трапилася ДТП з травмованими за участі маршрутного таксі “Богдан” №8, водій якого здійснив наїзд на пішохода.

Перевізник Юрій Лагіш, за чиїм маршрутом курсує маршрутка №8, розповів, що така ситуація дійсно була.

– Вона не випала, а почала заходити, коли двері закривалися, внаслідок чого травмувала ногу. Жінка хотіла заскочити в маршрутку, коли двері вже закривалися, – каже пан Юрій. – Ми її завезли в травмпункт, де їй надали допомогу.

Нині 36-річна Валентина з Великої Березовиці перебуває в травматологічному відділенні Тернопільської міської лікарні. У жінки серйозні травми правої ноги, її оперували. Лікування кажуть медики тривале. У неї закриті переломи гомілки правої ноги. Пацієнтка пережила травматологічний шок. Як усе трапилося розповіла журналістам МедіаТОР.

– Я сиділа на зупинці, щойно під’їхала маршрутка, підійшла, двері ще були відкриті. Я ставлю одну ногу, водій двері закриває і рушає. Я випадаю, нога послизнулася і він просто колесом потягнув. Коли почала кричати, він дав назад і я витягнула ногу. Я так верещала, це страшний біль і страх. Люди всі кричали, але водій не встиг зреагувати, – розповідає потерпіла пані Валентина.

Жінка нині не має претензій до водія.  За словами перевізника, водій компенсував всі витрати та моральні збитки.

Попередня стаття

Вода у Дністрі може піднятись до 2 метрів. Як діяти під час паводка

Наступна стаття

Гарячу воду на Бамі в Тернополі увімкнуть 26 червня. Адреси

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.