Підгаєцька лікарня отримала сучасне медобладнання від компанії «Контінентал» (Відео)

Сучасне обладнання для якісної допомоги. Концентратор кисню передала Підгаєцькій районній лікарні Компанія «Контінентал».

Це – альтернатива медичному кисню в балонах. Без нього не працюватимуть апарати ШВЛ, які рятують життя хворих на коронавірус. Одного балона вистачає на кілька годин. А зберігати його – вибухонебезпечно.

Тепер одночасно та постійно киснем зможуть забезпечити трьох хворих.

– Ми просили допомогти нам з таким концентратором. Мені приємно, що ми його отримаємо. Для нашої лікарні це велика допомога, – директор КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня» Ігор Кушнір.

Загалом у медзаклади передадуть 35 кисневих концентраторів різного об’єму. Підгаєцька районна лікарня отримала потужний 20-літровий прилад вартістю близько 200 тисяч гривень.

Від початку пандемії на боротьбу з COVID-19 Агрохолдинг вже спрямував понад 8 мільйонів гривень у п’яти західних областях.

– Підгаєцька лікарня замовила потужний концентратор, 20-літровий. Свого роду це невелика станція з концентрації кисню, – заступник керівника кластеру «Карпати» зі зв’язків з громадськістю Компанії «Контінентал Фармерз Груп» Ігор Метенька.

На Підгаєччині коронавірусом інфікувались п’ятеро людей. До дихального обладнання хворих не підключали. Та в разі потреби кілька стареньких апаратів ШВЛ під’єднають до концентратора. Завдяки такій модернізації робота буде ефективнішою.

– До цього часу обладнання працювало від кисневих балонів, що нам робило великі незручності. Від сьогоднішнього дня забезпечуємо своє реанімаційне відділення киснем, що дає гарантію якості надання медичної допомоги в нашому закладі, директор КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня» Ігор Кушнір.

«Контінентал» обробляє землі на Підгаєччині понад десятиліття. Щороку спрямовує кошти на благодійність. Минулоріч сума сягнула 1,5 млн гривень.

– Політика Компанії формується таким чином, що від наших здобутків успішних ми завжди формуємо кошти для підтримки соціальних програм. Цього року, враховуючи світову пандемію, Компанія не залишилась осторонь, – керівник кластеру «Карпати» Компанії «Контінентал Фармерз Груп» Орест Кравчук.

Купівля обладнання – не єдина допомога цій лікарні. Компанія долучилась до капітального ремонту хірургічного корпусу медзакладу. На потреби району «Контінентал» відгукується оперативно, тому співпраця плідна.

– Багато років знаю з перших контактів, з перших вражень Компанію. Вони нам дуже допомагали в багатьох питаннях. Зараз обробляють в нас близько 11 тисяч гектарів, роблять величезний внесок у наповнення місцевих бюджетів, – заступник голови Підгаєцької райдержадміністрації Іван Керницький.

Засобами дезінфекції та індивідуального захисту «Контінентал Фармерз Груп» забезпечує медиків, поштарів і соцпрацівників у громадах, де працює. У Компанії переконані: лише спільними зусиллями можна остаточно побороти небезпечну недугу.

Попередня стаття

Під Тернополем впіймали чоловіка, який вивіз сміття до лісу (Відео)

Наступна стаття

Через підйом води у річці Дністер на Монастирищині відселяють людей (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.