У ДТП на Лановеччині загинув футболіст та його дівчина

Сьогодні, 23 червня, у жахливій дорожньо-транспортній пригоді загинув гравець ФК «Стандарт» (Вишгородок, Лановецький район) Роман Довгаль та його дівчина Вікторія –повідомляє Асоціації футболу Тернопільщини

«Асоціація футболу Тернопільщини висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна пам’ять!» – написано на офіційному сайті.

У зв’язку з трагедією перенесено перший матч попереднього етапу кубка Тернопільської області між командами «Арсенал» (Білокриниця) та «Стандарт» (Вишгородок), який мав відбутися у середу, 24 червня.

 

Нагадаємо, вчора на автодорозі Тернопіль-Ланівці трапилась ДТП. За інформацією поліції, загиблий на автомобілі ВАЗ-2106 виїхав на смугу зустрічного руху. І як результат – врізався в вантажівку DAF.
Вантажівка буквально зім’яла легковик. Шансів вижити у водія та пасажира не було. Люди загинули на місці.

Попередня стаття

Через підйом води у річці Дністер на Монастирищині відселяють людей (Відео)

Наступна стаття

Відселили 157 людей: на Монастирищині найбільше підтоплені три села

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.