Відселили 157 людей: на Монастирищині найбільше підтоплені три села

У зв’язку з надмірними опадами на Заході України, в Монастириському районі на Тернопільщині спостерігається значний підйом води у річці Дністер, – повідомляє Управління ДСНС в області.

Найбільше постраждали три населені пункти: села Устя Зелене, Коропець, Вістря.

Зокрема, в с. Устя Зелене вода перелилася через дамбу, яка призначена для захисту сільськогосподарських угідь. Із небезпечної зони відселено 57 жителів.

Станом на 06:00 25 червня у селі Коропець підтоплено 15 приватних домогосподарств, 5 га городів, 15 господарських та 4 житлові будинки. Відселено 100 селян.

У селі Вістря підтоплено 16 домогосподарств, 5 житлових будинків, 14 господарських будівель, 16 колодязів, 87 с/г угідь на площі 13 га., місцевий стадіон. На двох дорогах даного населеного пункту проїзд став неможливий.

У зв’язку з надмірними опадами на Заході України, в Монастириському районі на Тернопільщині спостерігається значний…

Опубліковано Управління ДСНС України у Тернопільській області Середа, 24 червня 2020 р.

Попередня стаття

У ДТП на Лановеччині загинув футболіст та його дівчина

Наступна стаття

Працівники Тернопільської філії суспільного мовлення виступають проти скорочення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.