Не вміли плавати: на Теребовлянщині у ставку втопились двоє хлопців

На Теребовлянщині у ставку втопились двоє підлітків. Трагедія сталась 25 червня у селі Дворіччя. Загиблим 14 та 17 років, обоє – жителі села Йосипівка, – повідомляє відділ комунікації Нацполіції області.
Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце трагедії близько 20 години, з’ясувала, що хлопці відпочивали на ставку в компанії ще двох неповнолітніх односельців: 17-річної дівчини та 13-річного хлопця. До водойми в сусідньому селі приїхали на велосипедах. Жоден з них не вмів плавати.
Зі слів товаришів, обоє хлопців стали спускатися по плитах, якими укріплено берег. Де була суха поверхня, їм вдавалось втримувати рівновагу, а далі – послизнулись і опинилися у ставку. Вибратися з води не могли самостійно, а школярі, які залишились на березі, дітей теж не врятували.
На момент приїзду поліцейських рятувальники вже витягнули тіла дітей з води.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ  з поміткою «нещасний випадок».
Фото: pixabay.com
Попередня стаття

Котельні на ремонті. У будинках тернополян гарячу воду вимкнуть до серпня

Наступна стаття

Як виглядає оновлений “Палац Кіно” у Тернополі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.