На Донбасі загинув айдарівець з Тернополя

У суботу, 27 червня, на Донбасі загинув сержант 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар” ЗСУ Іван Дедюх. Про це повідомив LB.ua з посиланням на священика Андрій Любуня, настоятеля каплиці-пантеону загиблим в АТО у селі Лішня Кременецького району Тернопільської області.

Івану Дедюху було всього лиш 37 років. У зоні конфлікту перебував з 2014 року. 

Друзі та близькі Івана у соцмережах закликали вшанувати пам’ять загиблого солдата.


Раніше у прес-службі Операції об’єднаних сил повідомили про розрив невідомого боєприпасу поблизу Старогнатівки, внаслідок якого було поранено двох українських військових. Один з них помер через множинні осколкові поранення, другого доставили до лікувального закладу.

Фото: Діана Довгань

Автор: Софія Сукач

Попередня стаття

Задля майбутнього країни потрібно працювати нині, – Іван Чайківський (Наживо)

Наступна стаття

Тернополянам роздали тисячу закладок зі статтями та три сотні примірників Конституції (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.