Під Тернопільською ОДА протестують профспілки (Наживо)

Сьогодні, 30 червня, у Тернополі відбудеться акція протесту профспілок. Тернопільська обласна рада профспілок пікетуватиме будинок обласної державної адміністрації.
Люди виходять на пікет, щоб не допустити прийняття законодавчих ініціатив, які порушують права найманих працівників і профспілок.
– Відбудеться інформаційна акція профспілок усіх сфер діяльності із вимогою не допустити прийняття антипрофспілкового законопроєкту № 2681 та інших антисоціальних законів, – йдеться у повідомленні.
Акція відбуватиметься у всіх державних установах у регіонах і Києві.
Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює подію наживо. Пишіть коментарі та запитання на сторінці МедіаТОР у Фейсбуці.
Попередня стаття

На Тернопільщині +6 випадків інфікування коронавірусом

Наступна стаття

Знані аграрії приєднались до депутатської групи «За майбутнє»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.