Знані аграрії приєднались до депутатської групи «За майбутнє»

Сьогодні, 30 червня, до депутатської групи «За майбутнє» приєднались четверо народних депутатів.

Про це стало відомо на пленарному засіданні Верховної Ради України.

– Головуючий оголосив про входження народних депутатів Ігоря Молотка, Сергія Рудика, Сергія Лабазюка та Антона Полякова до складу депутатської групи «За майбутнє», – йдеться у повідомленні на сайті Верховної Ради.

Двоє з нардепів, Ігор Молоток та Сергій Лабазюк, є знаними українськими аграріями.

Про те, що депутатське об’єднання у Верховній Раді стало більшим, повідомив на офіційній сторінці у Фейсбуці народний депутат України, член депутатської групи «За майбутнє» Іван Чайківський:

– Сьогодні на засіданні Парламенту оголошено про приєднання до нашої команди чотирьох народних депутатів, знаних господарників та людей справи. До об’єднання приєднуються люди, а це свідчить, що наші принципи їм близькі і ми рухаємось в правильному напрямку.

Попередня стаття

Під Тернопільською ОДА протестують профспілки (Наживо)

Наступна стаття

Збитки від паводка на Тернопільщині підрахують через кілька днів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.