Збитки від паводка на Тернопільщині підрахують через кілька днів (Відео)

Відбудова після негоди. На Тернопільщині ліквідовують наслідки паводка. Підтоплені понад 60 домогосподарств, вода знищила близько тисячі гектарів сільгоспугідь.

Жителі районів, які постраждали, рахують збитки. Від держави очікують матеріальної допомоги.

Зараз збирається інформація, і я певен, що через день-два ми будемо мати чітку картину розмірів збитків, які отримали фізичні особи. Кожен, хто вважає, що претендує на таку матеріальну допомогу, звертається із заявою до органів місцевого самоврядування. Резервний фонд Тернопільської ОДА сьогодні становить 7 млн грн. Я певен, що цього буде достатньо, аби допомогти цим людям, – сказав перший заступник голови Тернопільської ОДА Ігор Дем’янчук.

Найперше на Тернопільщині відновлюватимуть гідроспоруди: дамбу в селі Устя-Зелене та насосну станцію. Загалом на ліквідацію наслідків повеней на заході України Уряд виділив майже 700 млн гривень.

 

Фото: УДСНС в Тернопільській області 

Попередня стаття

Знані аграрії приєднались до депутатської групи «За майбутнє»

Наступна стаття

На Театральному майдані прощаються із загиблим бійцем Іваном Дедюхом (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.