Побитому хлопцю з Чернилівки медики скріпили щелепу (Відео)

22-річний Олег Штойко з села Чернилівка у реанімаційному відділенні. Йому медики спеціальними пластинами скріплювали щелепу. Хлопець відходить від наркозу.

– Там двобічний перелом, один зі зміщенням, другий без зміщення, цей зі зміщенням ми зафіксували, а другий не потребує фіксації, – завідувач відділення хірургічної стоматології Олег Дзіх.

Під стінами лікарні мама Оксана, до сина її впустили на кілька хвилин.

– Трісла щелепа посередині повністю і з правої сторони, чотири зуби запалися, ніс перебитий, одною діркою тільки дихає, – мама потерпілого Оксана Штойко.

У неділю ввечері Олег  зі своєю дівчиною Катею пішов до магазину. Там до них став чіплятися уже сп’янілий молодик з сусіднього села Оріховець. Словесна перепалка  перейшла в бійку.

Жирний тягнув його сюди, сіли тут говорили, говорили, потім почали дуріти, а з дурки почалося дуже серйозно, – розповідає дівчина потерпілого Катя Горошко.

Кулаки скоро змінилася ударами з ноги. На крики дівчини забіяка не зважав.

– З ноги вдарив в щелепу, він просто впав на коліна, а той з ноги вдарив. Не розумію як так бити, так навіть худобу не поб’єш, я почала розбороняти, плакати, він втік, – каже Катя.

На поміч прибігла мама. Скривавленого сина не впізнала.

– Боже, я не знаю, мені все тіло трясеться, я не знала куди кидатися. Кров з носа, з рота, як сказав мамо, побачила чотири зуби заломаних до середини. Він бідний тримався за щелепу, його дуже боліло, – мама потерпілого Оксана Штойко.

Розбірок, кажуть місцеві, не бачили. Хлопця, який побив Олега Штойка, вдома не застали. Його мама провину сина визнає. Той жалівся, що таких наслідків не хотів.

– Ну як хто винен, винен він, але вони зачали двоє бійку ту. В нього також ніс трішки був перебитий, не міг дихати, був цілий в крові, – мама Олега Жирного.

Нині у поліції розглядають заяви про побиття обох хлопців. Травми, якої важкості у кожного, визначать експерти. Відповідальність встановить суд. Та золоті верби за молодиком з Оріховець дістались й сусіднього села Турівка. Там, каже, староста, не раз доводилося втихомирювати зухвалого чужинця. За допомогою звертався до поліціянтів.

– Постійно цей Олег Жирний з’являвся в мене в селі й вів себе неадекватно, на мої зауваження не реагував і навіть погрожував. У Турівці теж було побиття, але чоловік забрав заяву з поліції. Від мене особисто теж було три заяви, – розповідає староста села Турівка Іван Каптій.

Мама постраждалого давно просила не зв’язуватися з сусідським Олегом. Нині хоче, аби той відповів за свій вчинок.

Попередня стаття

Тернопільщина отримає 35 млн грн на допомогу постраждалим від паводків

Наступна стаття

Погрожували задушити мене уві сні. Тернополянка майже рік провела в польській в’язниці

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.