“Кисневий” фонтан у Тернополі працюватиме цілодобово до 13 липня

Аераційний фонтан у парку імені Т. Шевченка працюватиме цілодобово з 6 до 13 липня. Водограй не вимикатимуть, щоб запобігти цвітінню водоростей у Тернопільському ставі. Про це повідомили в пресслужбі міської ради.

– Збільшення кількості робочих годин водограю допоможе очистити воду та наповнити її киснем саме у тих місцях, де вода є найбільш «стоячою», – сказала речниця пресслужби міської ради Мар’яна Зварич.

Нагадаємо, найдовший аераційний фонтан в Україні був встановлений у Тернополі в 2017-2018 роках. Загальна протяжність берегового водограю становить понад 300 метрів.

Цей фонтан запрацював 16 травня. У вихідні його вмикали з 11 до 22 години, у будні – з 14 до 21.

Попередня стаття

Сезон кліщів: як захиститись від хвороби Лайма

Наступна стаття

Не 14 років, а довічне: прокуратура оскаржить вирок вбивцям Ващенка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.