У Тернополі коронавірусом захворіли п’ятеро вихованців дитсадка № 6

У Тернополі призупинив роботу дитячий садочок № 6. Напередодні тут зафіксували спалах коронавірусної інфекції Covid-19 – захворіли п’ятеро вихованців навчального закладу.

Про це повідомляє Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом.

– У зв’язку із реєстрацією п’яти лабораторно підтверджених випадків COVID-19 у дітей однієї з груп Тернопільського дошкільного навчального закладу № 6 та з метою організації заходів, спрямованих на профілактику захворюваності коронавірусною хворобою серед вихованців та працівників зазначеного закладу, діяльність дитячого садочка №6 тимчасово призупинено, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до до п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392, контактні особи пацієнтів з підтвердженими випадками COVID-19, перебувають на самоізоляції, за ними ведеться медичне спостереження.

Про дату відновлення роботи дошкільного закладу буде повідомлено додатково.

Станом на 6 липня нові випадки COVID-19 виявили в 32 жителів Тернополя і п’яти районів.

Попередня стаття

COVID-19 виявили в 32 жителів Тернополя і п’яти районів

Наступна стаття

Тернопільські священнослужителі закликали депутатів не скасовувати уроків християнської етики

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.