У Тернополі врятували жінку з порізами на руках (Відео)

Жінка з порізаними руками стояла біля мосту на вул. Об’їзній у Тернополі. Патрульним вдалось врятувати поранену завдяки зверненню чоловіка, який не залишився остронь.

– Інспектори прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Чоловік розповів, що поранена побігла в лісосмугу. Там її знайшли патрульні. Заспокоїли та зупинити кровотечу до приїзду швидкої медичної допомоги, – йдеться у повідомленні.

Згодом виявилось, що жінці 23 роки. Вона хотіла покінчити з життям самогубством через сварку з чоловіком. Спільно із медиками поліцейські доставили громадянку до психоневрологічної лікарні для подальшого лікування.

Попередня стаття

У Кременці на майстер-класі готуватимуть вишневий борщ

Наступна стаття

Допоможіть маленькому кременчанину зібрати 300 тис. грн на термінову операцію

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.