У Тернополі розповідають, які дороги в області відремонтують у 2020-му (Наживо)

Про ремонт доріг на Тернопільщині говорять 8 липня у Тернопільському прес-клубі. 

Днями вийшла вже третя постанова Кабінету Міністрів України, яка спрямовує кошти на оновлення автошляхів. Що ж «перепаде» Тернопільщині? Скільки державних доріг області оновлюються вже зараз? Які з них відремонтують до кінця року? Скільки взагалі коштів отримає регіон? На ці та інші актуальні питання дадуть відповіді спікери: Микола Довгошия – в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, Михайло Качур – заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” транслює пресконференцію НАЖИВО. Долучайтесь до обговорення у коментарях на нашій сторінці у Фейсбуці.

Попередня стаття

Джип зіткнувся з молоковозом на Кременеччині. Вантажівка перекинулась (Фото)

Наступна стаття

Тернопільський став чистять від водоростей та намулу (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.