Продають парту, щоб покрити спортмайданчик: аукціон у тернопільському ліцеї

У Тернопільській школі-ліцей №6 проводять невеликий аукціон. Зібрані кошти планують витрати на завершення накриття спортивного майданчика. Перший лот – парта зі стільчиком. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив директор навчально-виховного комплексу Олександр Остапчук.

Багато розмов ведеться про дистанційне навчання. Нехай  його краще не буде пише пан Остапчук. Але, якщо таке станеться (не дай, Боже), то ми пропонуємо батькам декілька лотів для полегшення життя дітей. 

Саме, щоб наблизити навчання вдома до шкільних умов організатори починають аукціон із парти зі стільцем. Директор пише, що цей комплект придбали декілька років тому на відкритому аукціоні в Бельгії за сприяння Тернопільської організації “Карітас”.

Організатори казали, що за цією партою сидів теперішній професор найпрестижнішого університету світу, лауреат різноманітних наукових премій – написав він.   Загалом: це унікальна парта і такий же стілець. У нас все це підтвердилося. Але ми виставляємо ці меблі на аукціон, бо: 1. ми щедрі 2. нам потрібні кошти на завершення накриття спортивного майданчика.

Директор наголосив, що школа меблів не продає це просто “невеличкий аукціон (щирий, добрий, веселий, можливо, прибутковий)”.

Стартова ціна шкільних меблів, які наявні лише в одному екземплярі, складає 5000 грн. 

Багато розмов ведеться про дистанційне навчання. Нехай його краще не буде. Але, якщо таке станеться(не дай, Боже), то…

Опубліковано Олександром Остапчуком Четвер, 9 липня 2020 р.

 

Спонсорський рахунок: 

ТНВК “Школа-ліцей № 6 ім. Н. Яремчука”

код 14040824 р/р            

UA728201720314281002301045558  ДКСУ м.Київ    

МФО 820172 

Благодійні внески для госп. потреб.

 

Автор: Софія Сукач

Фото: Фейсбук 

Попередня стаття

На Тернопільщині п’яний водій збив 8-річного хлопчика. Дитина в реанімації

Наступна стаття

«Знань нема, тільки нерви», – тернополяни про дистанційне навчання (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.