ТНЕУ лідирує серед економічних університетів країни

У цьогорічному рейтингу закладів вищої освіти “Топ 200 Україна” відзначився Тернопільський національний економічний університет. Серед двохсот навчальних закладів країни ТНЕУ посів 13 місце, а серед профільних – економічних –перше. 

На фіційному сайті ТНЕУ зазначають, що багаторічна участь університету в рейтингу свідчить про постійне покращення показників своєї роботи. 

– Статистичний матеріал, накопичений за останні десять років командою рейтингу «ТОП-200 України» показує, що усі його багаторічні учасники постійно покращували головні показники своєї роботи, підсилювали зв’язки з роботодавцями, підвищували рівень комерціалізації своєї науки, започатковували нові міжнародні контакти, розширювали свою присутність в світових рейтингах «QS», «Таймс», «Scopus», «Webometrix» та інших – повідомляє відділ інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ.

Також зазначається, що цьогоріч експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, узагальнені міжнародною Конференцією IREG та Берлінські принципи, затверджені учасниками другої наради IREG.

Нагадаємо, центр міжнародних проектів «Євроосвіта» за погодженням із Міжнародною наглядовою радою вже чотирнадцятий рік поспіль представляє академічний рейтинг закладів вищої освіти «Топ 200 Україна».

Автор: Софія Сукач

Фото: tneu.edu.ua

Попередня стаття

Тернопільський став чистять від водоростей та намулу (Фото)

Наступна стаття

У Тернопільській області +11 випадків інфікування вірусом COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.