Тернополянин вирощував коноплю на даху багатоповерхівки

У Тернополі чоловік вирощував коноплю на даху багатоповерхівки. Правоохоронці виявили незаконне “городництво”, коли прийшли до підозрюваного із санкціонованим обшуком. Чоловіка підозрювали в переховуванні зловмисника, причетного до зґвалтування, а також викрадення та підпалу автомобіля, – повідомили у відділі комунікації поліції області.

Під час обшуку працівники поліції виявили і розшукуваного, і коноплю на даху. Слідчі виявили та вилучили 12 рослин, висаджених в полімерні банки.

У помешканні тернополянина знайшли пістолет із маркуванням EKOL BOTAN CAL. Бойова зброя чи ні – визначать фахівці.

І рослини, і пістолет правоохоронці передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За незаконне зберігання заборонених предметів тернополянин відповідатиме у суді згідно статей 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Попередня стаття

Батьки лановецьких школярів удруге вимагають замінити підлогу в спортзалі

Наступна стаття

Допомога потрібна Юрку Чорному з Тернопільщини, якого збив п’яний водій

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.