У селах Тернопільщини дороги державного значення у жахливому стані (Фото)

На Тернопільщині триває «Велике будівництво». Трасу М-19 Тернопіль-Чернівці ремонтують з початку червня. А от решта доріг державного значення, які пролягають через населені пункти, залишаються в жахливому стані. Таким, зокрема, є шлях Тернопіль-Броди, який як і дорога Тернопіль-Львів, є стратегічним напрямком.

Депутат Зборівської районної ради ініціював звернення щодо ремонту ділянки дороги Тернопіль-Броди на сесії районної ради. Депутатський корпус проголосував «за». Відповідне звернення надіслали до Кабінету Міністрів України та облдержадміністрацію, аби у цьому році виділили кошти на відновлення цього шляху. Відповіді поки не отримали.

– Коли закінчується Зборівський район і, власне, Тернопільська область, за межами Залозецької ОТГ в сторону Бродів, починається львівська дорога, яка в ідеальному стані. Львів’яни змогли її відремонтувати, а ми позоримося. На нашій суцільні вибоїни, не говорячи про розмітку, якої немає роками, – розповідає Ігор Яворський.

Там, за словами депутата, поблизу смт Залісці через поганий стан дорожнього покриття часто трапляються ДТП. Щороку на цій ділянці проводять ямковий ремонт доріг. Та його недостатньо. Дорога потребує капітального відновлення. А ямковий ремонт, каже Ігор Яворський, є одним найбільших корупційних складових дорожньої служби чи підрядників, які обслуговують дорогу.

Попередня стаття

Теребовлянські пожежники врятували від вогню два будинки (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині правоохоронці закрили п’ять закладів, які порушили карантин (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.