На Тернопільщині правоохоронці закрили п’ять закладів, які порушили карантин (Відео)

Правоохоронці виявили порушення карантину у п’яти закладах на Тернопільщині, які працювали після 23.00. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

За дотриманням режиму роботи розважальними, відпочинковими та закладами громадського харчування на вихідних перевіряли поліція, співробітники Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції. Правоохоронці наголошували адміністраторам закладів на внесені зміни роботи в нічний час.

– Кабінет Міністрів України прийняв Постанову № 588 від 8 липня 2020 року, згідно з якою робота розважальних закладів та ресторанів заборонена з 23-ї до 7-ї години ранку, – зазначив старший інспектор відділу дільничних інспекторів УПД ГУНП в області Ярослав Дусановський.

Мобільні групи виявили п’ять порушень.

– Одне у Бучацькому районі та чотири – в Тернополі. Один із тернопільських ресторанів двічі порушив правила карантину, попри заборону працював у нічний час 11 та 12 липня, – сказав Ярослав Дусановський.

Поліцейські припинили роботу цих закладів. Вирішується питання про притягнення винних осіб до адмінвідповідальності.

Нагадаємо, Закладам харчування у Тернополі дозволили працювати після 22 години. Таке рішення ухвалив міський штаб для боротьби з коронавірусом 9 липня. Однак постановою Кабміну № 588 робота розважальних закладів та ресторанів заборонена з 23-ї до 7-ї години ранку.

Попередня стаття

У селах Тернопільщини дороги державного значення у жахливому стані (Фото)

Наступна стаття

Молодь Тернополя запропонувала чотири сценарії розвитку міста (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.