Відомі тернополяни закликають взяти участь у спортивному челенджі

Спорт – здорове майбутнє нації. У мережі набирає популярності челендж #keep_fit. Короткі фрагменти з тренування записують на відео і викладають, передаючи естафету двом чи більше знайомим. Таку ініціативу започаткувала молодь Великогаївської громади.

До челенджу приєднуються десятки не лише в громаді, а й за її межами. Керівники громади, депутатський корпус, начальники та працівники різних відділів ЦНАПу, директори шкіл, вчителі, підприємці і навіть народний депутат України Іван Чайківський. Він прийняв естафету від свого давнього друга Юрія Березовського. Каже, здорова нація – наше майбутнє. Тож хоче, аби корисну звичку набули якнайбільше людей. Челендж передав Володимиру Крупніцькому, Володимиру Болєщуку, Сергію Добалюку в Козівську громаду та на Бережанщину Ярославу Дрюченку.

Протягом 24 годин кожен з них прийняв естафету і передав далі. Сергій Добалюк, зізнався, що у подібному челенджі бере участь вперше. Але спорт – це сила, здоров’я і здорове майбутнє. Тож нарощує м’язи на тренажерах і кличе інших. Так челендж набирає неабияких масштабів. Усіх, хто бігає, тренується, запрошують приєднуватися і поширювати позитив далі.

 

 

Попередня стаття

Бойовики вбили військового медика під час евакуації загиблого

Наступна стаття

У Тернополі оштрафували дитячий центр через недотримання карантину

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.