У Тернополі оштрафували дитячий центр через недотримання карантину

У дитячо-розважальному центрі «Країна мрій» не дотримуються умов карантину та санітарних правил. Спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили центр і склали протокол.

У закладі працює дитяча кімната з атракціонами, а у період карантину це заборонено. Також у центрі недостатня кількість дезінфікуючих розчинів та засобів індивідуального захисту для працівників. Зокрема, їх немає у санвузлах, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Також, кажуть, неналежним чином ведуться журнали обліку проведення дезінфекцій робіт.

Попередня стаття

Відомі тернополяни закликають взяти участь у спортивному челенджі

Наступна стаття

«Влада має підтримувати підприємців, а не перешкоджати їм», – Ярослав Дрюченко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.