У Тернопільському парку ремонтуватимуть дощовий колектор, аби відходи не стікали в озеро

Нардеп Андрій Богданець домігся виділення 8 млн грн на ремонт дощового колектора у парку імені Т. Шевченка.
– Знаю і розумію одну із головних проблем міста – це теперішній жахливий стан Тернопільського озера. Зміг добитися, щоб виконання однієї із передвиборчих обіцянок стало реальним. Тернопіль отримає 8 млн грн на реалізацію проєктної пропозиції «Реконструкції ділянки дощового колектора в парку ім. Т. Шевченка в м. Тернополі», – пише народний депутат України Андрій Богданець.
Реконструкція колектора, за словами Андрія Богданця, дасть змогу зменшити потрапляння забруднюючих речовин в Тернопільське озеро. Саме через його аварійний стан і витікають шкідливі речовини, зокрема, залишки нафтопродуктів та скиди нечистот з міських каналізаційних мереж.
Попередня стаття

На Тернопільщині діти самотужки вирощують овочі й знімають про це відео. Блог 1

Наступна стаття

На Тернопільщині діти самотужки вирощують овочі й знімають про це відео. Блог 2

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.