Педагоги та учні Острівської школи отримали премії за участь в олімпіадах (Відео)

Свято у школі. Випускникам Острівської ЗОШ вручають атестати. Із завершенням навчання вітають вчителі й гості. Cеред одинадцяти випускників – один медаліст.

– Ті, що не мають медалі, думають, що це велике досягнення, а ті, що медалісти розуміють, що вона нічого не дає, – випускник Ярослав Машталір

Окрім сертифікатів, дітей нагороджують грамотами й преміями.

– При формуванні бюджету, заклали кошти для виділення їх дітям, які цього року гарно працювали, брали участь в обласних, районних олімпіадах і конкурсах, і стали призерами, –  голова Тернопільської районної ради Андрій Галайко.

Грошові заохочення від п’ятиста до п’яти тисяч п’ятсот гривень отримали вісім учнів.

– Вражений, що мені стільки грамот вручили. Здебільшого це з Малої академії наук і з олімпіад. У районні займав перші місця, а в області з 1 по 3, – випускник Денис Кузьменюк

За підготовку обдарованих школярів відзначили й вісьмох педагогів.

– Я готувала кількох учнів одразу. Кожного року є призери й учасники олімпіад, які займають призові місця, а преміювання з’явилося недавно, приємно, що влада оцінює нашу роботу, – вчителька історії, правознавства Олена Василинчук.

– Це своєрідний стимул, а премія – додаткові кошти за які можна купити літературу, вчителі тільки так її використовують, – вчителька початкових класів Марія Юрійчин.

Наступного року, кажуть освітяни Острівської школи, здібних дітей готуватимуть ще активніше.

Попередня стаття

Тернополянин упіймав серійного грабіжника у своєму під’їзді (Відео)

Наступна стаття

У центрі Тернополя працівники спецслужб шукали вибухівку в авто (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.