У Бережанах відкрили магазин «Студія м’яса» (Відео)

Нові робочі місця та надходження до місцевого бюджету. У Бережанах відкрили  магазин «Студія м’яса». Приміщення освятили священники.

Гостей пригощали шашликом зі свіжої свинини. У двох залах – продукція власного виробництва та товари інших виробників.

– Працювати в «Студії м’яса» добре, роботою задоволена, хороший колектив і хороший керівник, – продавець-консультант Ірина.

Інвестором проєкту стала компанія «Агропродсервіс».

– Компанія «Агропродсервіс» є вертикально-інтегрованою, веде своє виробництво від землі і до столу. Ми продовжуємо стратегію компанії – розвивати виробництво на рідній землі і розбудовувати територію, де ми проживаємо, – генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Залучення інвестицій та створення робочих місць – одна з обіцянок народного депутата Івана Чайківського.

– Головним інвестором для громади є працівники, які працюють офіційно і сплачують податки. Реконструкція цього об’єкту і відкриття магазину – моя передвиборча обіцянка, – народний депутат України Іван Чайківський

Без господаря, каже Іван Чайківський, реалізувати задум важко.

– Є інвестори, які інвестують кошти, дають ресурс, але є керівники, які вправно використовують ці ресурси. Пан Ігор показав, що може бути господарем на місці, який дбає за територію, де проживає. Його можна оцінювати за роботу, яку зробив тут, – народний депутат України Іван Чайківський.

Закинуту будівлю реставрували за два місяці.

– Цей будиночок побудований у середині 18 ст, тоді це була конюшня. Вона сьогодні отримала нове життя. Це перших 200 кв. м реконструкції, але це вже перших 6 робочих місць, – керівник проєкту «Студії м’яса» Ігор Гуль.

Покупці задоволені результатом.

– Задоволені, що сьогодні святкове відкриття. У нас є кілька магазинів «Студії м’яса», але цей дуже комфортний, приємно тут перебувати, – покупець Оксана.

Відкриття магазину – перша частина великого проєкту, завдяки якому розвиватиметься Бережанська громада.

Попередня стаття

Возити пільговиків – не рентабельно. Залізничну станцію у Ланівцях можуть закрити (Відео)

Наступна стаття

Жителька Чорткова готує домашню випічку з вишуканим декором (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.