У Тернополі запрацював перший «відкритий» офіс політичної партії «За майбутнє» (Відео)

Нове місце для якісних змін. У Тернополі відкрили перший «прозорий» офіс політичної партії «За майбутнє».

– Таких офісів буде кілька в Тернополі. Поки що плануємо три, в різних мікрорайонах міста, виборчих округах для того, щоб кандидати, які будуть балотуватись до міської ради Тернополя, могли проводити якісну комунікацію з громадськістю, щоб краще вивчати проблематику мікрорайонів та виборчих округів, – розповів представник команди політичної партії «За майбутнє» Василь Томчишин.

Тернополяни зможуть знайти себе в електоральних списках, ознайомитись із програмами кандидатів і новим виборчим кодексом.

– Наші офіси будуть відчинені з 8-ї до 20-ї години щодня. Люди зможуть поспілкуватись безпосередньо із кандидатами, отримати відповіді на свої запитання, розповісти про проблематику свого району, проконсультуватись у питаннях медіаграмотності та інформаційної гігієни, а також обмінятися книгами, – сказала представниця команди політичної партії «За майбутнє» Аліна Муц.

Безкоштовну юридичну консультацію надаватиме Володимир Шевченко.

– Люди можуть приходити з питаннями. Якщо це питання, які потребують глибокого вивчення, вони мають приходити вже з документами, щоб на підставі цих документів, вивчити проблему  і надати консультацію. Також це можуть бути загальні питання, якщо люди не знають, що робити в тих чи інших випадках, – зазначив представник команди політичної партії «За майбутнє» Володимир Шевченко.

Особливість приміщення – прозорі стіни. Та головне – тут відкриті до людей.

Сьогодні ми даємо старт новому формату не тільки політичної агітації, але й комунікації з громадянами. Це не просто палатка чи роздача газет. Люди можуть у будь-який момент туди прийти, взяти матеріали й отримати всі ті послуги, які надає цей офіс, – сказав представник команди політичної партії «За майбутнє» Рустам Ергешов.

Наша команда щоразу збільшується, до нас долучається все більше людей. Нам потрібен простір, щоб працювати та спілкуватись із тернополянами. Я щиро запрошую тернополян долучатись, приходити, подавати свої пропозиції, – сказав голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

Задля кращих змін у майбутньому, – каже Іван Чайківський, – наполегливо працює потужна команда.

– У Тернополі в нас надзвичайно потужна команда молодих господарників, хлопців і дівчат, які добре себе проявили за останні 5-7 років у роботі громадського сектору. Я думаю, вони мають довіру від людей. Думаю, що 25 жовтня на виборах тернополяни скажуть своє слово, чи добре вони працювали в громадському секторі, – зазначив народний депутат України, депутатська група «За майбутнє» Іван Чайківський.

Усіх охочих запрошують до комунікації в сучасному й зручному форматі.

Попередня стаття

У парку Нацвідродження закінчують ремонт сходів (Фото)

Наступна стаття

Возити пільговиків – не рентабельно. Залізничну станцію у Ланівцях можуть закрити (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.