У Бережанах збудують сучасний торгово-готельний комплекс (Відео)

Нова туристична родзинка. У Бережанах показали проєкт сучасного торгово-готельного комплексу. Першу символічну цеглину освятили священники, її закладають під будівництво. Розпочнуть із супермаркету, площею понад тисячу квадратних метрів.

– Забезпечимо роботою 50-60 жителів, які працюватимуть тут і поповнюватимуть місцевий бюджет громади, –  генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

На території планують звести готель, ресторан і дитмайданчик.

– Переконаний, що незабаром побачимо комплекс з готелем, дитячим майданчиком і парко місцями. Він дасть поштовх розвитку Бережан, – народний депутат України Іван Чайківський.

Завершити супермаркет планують до кінця року. Комплекс має стати окрасою Бережан.

Попередня стаття

Кабмін змінив критерії поділу України на карантинні зони

Наступна стаття

«До розвитку в громаді потрібно спонукати її жителів», – Ігор Гуль

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.