У Бучачі в неділю молодіжний форум, запрошують охочих (Відео)

У Бучачі, 23 серпня, відбуватиметься молодіжний форум. До участі запрошують активну молодь, яка має цікаві ідеї та прагне змінити свою громаду.

На форум приїдуть цікаві лектори, розкажуть як впроваджувати зміни у маленьких містечках. На учасників чекає багато знайомств, ігор та роботи в групах. Охочих долучатися просять заповнити онлайн анкету.

Зазначимо, Молодіжний форум Бучача підтримала Молодіжна столиця України. Цей проект допомагає активізувати співпрацю молоді та влади розвивати молодіжну політику в Україні. Молодіжною столицею України може стати і маленьке місто, як Бучач. Про це розповість Христина Білінська під час заходу.

Попередня стаття

Троє агроблогерів похизувались своїми культурами агроному (Відео)

Наступна стаття

У Кременці відкрили офіс політичної партії “За майбутнє” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.