“Ехо Парія”: у Тернополі – концерт серед ставу (Наживо)

Легкі музичні мотиви та романтичний вечір. З теплоходів у Тернополі лунає “жива” музика. Послухати її прийшли десятки тернополян, а ще – насолодитись красою нашого міста.

– Тернопільський музичний теплохід повертається! Цього разу з ширшим розмахом та крутими гостями: Blooms Corda (solo acoustic), Tik Tu, Hvyli На цей раз у нас цілих два теплоходи! Та VIP квитки для особливих поціновувачів. Відправляємось 27.08 о 17.00 від центрального причалу, щоб провести разом цей шикарний серпневий вечір. Повернення о 20.00, – йдеться у повідомленні організаторів.
Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” транслює подію НАЖИВО.
Попередня стаття

В Україні продовжили карантин та заборонили проведення концертів і дискотек

Наступна стаття

Антирекорд Covid-19 на Тернопільщині: 234 інфікованих за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.